Forside Grafical Tryksager Grafical Kontorartikler
Produkter

Brevpapir | Faktura med indbetalingskort


Vil du have tilbud på brevpapir eller fakturapapir

Kontakt os for et hurtigt uforpligtende tilbud på grafical@grafical.dk eller tlf. 97 40 76 44.

Du kan bestille ned til 1.000 stk. brevpapir eller fakturaer ad gangen. På forespørgslen er det en god idé at skrive, hvor meget brevpapir eller fakturapapir du skal bruge, samt hvor mange farver, der skal trykkes på brevpapiret eller fakturapapiret.

Tryksager.grafical.dk har også gode tilbud på Kuverter, Blokke og Formularer.

Brevpapir og faktura

Brevpapir fås i mange forskellige papirtyper. Det mest normale brevpapir er 90 g hvidt laserpapir, men er man interesseret i et mere eksklusivt udseende er der et omfattende udvalg i forskellige kvaliteter hvad angår struktur, gramvægt og type.

Det er også muligt at få giroperforering og eventuelt huller i siden. Dette benyttes typisk til fakturaer og kontoudtog. Vores grafiker kan tilbyde at designe jeres tryksager såfremt dette ønskes. Klik her

Brevpapir er en daglig forbrugsvare for virksomheder. Derfor kan det betale sig at overveje, hvor stort et oplag, man ønsker at bestille pr. gang. Priserne falder meget efter antallet man bestiller, fordi startomkostningerne fordeles på flere stykker brevpapir, derfor rådgiver vi normalt vores kunder til at indkøbe til et års forbrug ad gangen. Vi giver dog gerne forskellige alternative oplag i tilbuddene, så kunderne bedre kan vurdere valgmulighederne.

Store oplag

Ved større oplag fra 150.000 stk. til over 1 mio. stk. pr. ordre, kan vi også tilbyde særdeles fordelagtige priser, idet vi samarbejder med flere rotationstrykkerier. Kontakt os for et konkret tilbud.

Leveringstid på trykning af brevpapir og fakturapapir

Graficals normale leveringstid på trykning af brevpapir og fakturapapir er cirka 2 uger. Hvis det haster mere for dig, finder vi som regel også ud af det. Vi tager i øvrigt ikke ekspresgebyrer for hasteordrer.

Eksempler på brevpapir, som Grafical har trykt

Her kan du se eksempler på et udvalg af brevpapir vi har trykt:
Tilknyttet fil:    Eksempler på brevpapir (506 Kb)

Flere priseksempler

Faktura med FI-kort
A4 format
Med tryk i 1+0 farver
Papir: 90 gram hvid laser

Pris ved 10.000 stk.

KUN KR. 0,38 PR. STK.

Frit leveret, ekskl. moms og eventuel opsætning.
Vi giver gerne en overslagspris på opsætning af den konkrete opgave.

FI-kort og girokort

Hvis du ønsker et FI-kort eller et girokort uden det sidder på et A4-ark, så kan Tryksager.grafical.dk også klare det. Vi kan trykke fortløbende OCR-linie (kodelinien i bunden af FI-kort), samt lave de korrekte perforeringer.

Tryksager.grafical.dk er godkendt af PBS til at udarbejde FI-kort og girokort.

Du kan få dit firmalogo på dine indbetalingskort eller du kan bare få trykt dit firmanavn og adresse.

Vi har også standard indbetalingskort, hvor vi blot printer de forskellige oplysninger på, ligesom dem man kan købe i banken. Det er den billigste løsning ved mindre oplag på under 1.000 stk.

FI-kort står for Fælles Indbetalings kort. Kodelinien i bunden gør det lettere at identificere indbetaleren. Især hvis man har opsat sit regnskabssystem til at kunne skrive OCR-linien på indbetalingskort under faktureringen. Så kan man nemlig skrive kundenummeret eller fakturanummeret som en del af kodelinien. Hver dag får man så fra banken en liste over FI-indbetalinger, og den kan man bruge til hurtigt at bogføre efter, fordi man har de nødvendige oplysninger med det samme. Det sparer meget tid i bogholderiet især, hvis man har mange indbetalinger.

Eksempler på fakturaer, som Grafical har trykt

Her kan du se eksempler på et udvalg af de fakturaer med og uden indbetalingskort, som vi har trykt:
Tilknyttet fil:    Eksempler på fakturaer (959 Kb)
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Grafical.dk Tryksager  |   Nupark 45, 1. sal  |   7500  Holstebro  |   Tlf.: 9740 7644  |   grafical@grafical.dk