Forside Grafical Tryksager Grafical Kontorartikler
Produkter

DTP


Hjælp til færdiggørelse af opsætninger

Slip for selv at sidde og rode med opsætninger. Få Grafical til at klare det for dig.

Desktop Publishing (DTP) er en betegnelse der bruges omkring opsætning af tekst og billeder i et dokument inden de er klar til at blive trykt.

Hvad skal vi bruge fra Jer?

Ved opsætning af brevpapir, visitkort, formularer m.v. vil det lette vores arbejde, hvis der foreligger en skitse som vi kan tage udgangspunktet i. Denne kan laves i hånden, i Word eller et andet program, som vi så plukker fra i processen mod at få lavet en trykklar fil. Det samme gælder hvis der skal laves ændringer i allerede eksisterende materiale.


Brochurer
Ved opsætning af brochurer sparer det meget tid, hvis I på forhånd ved hvad I vil have på de enkelte sider. Billedmateriale (i høj opløsning - helst 300 dpi) kan sendes til os på cd, og de tilhørende tekster kan med fordel skrives i f.eks. Word, så er det nemt for os at kopiere ind i det endelige dokument.


Logoer
Logoer skal helst være vektorbaserede (filformater: eps., ai., pdf.), så vi nemt kan ændre på størrelser og farver. Logoer kopieret direkte fra hjemmesider vil ikke være brugbare. Her skal vi bruge råfiler (f.eks. fra Photoshop, hvor grafikken ligger i separate lag).


Fonte
Skal der bruges specielle skrifttyper (fonte) på opsætningen, skal den mailes til os.

Vælg start >> Kontrolpanel >> Udseende og temaer >> skrifttyper >> find skrifttypen, marker den og tryk Ctrl.+C. Gå nu tilbage til f.eks. skrivebordet - tryk Ctrl+V, og skrifttypen er nu kopieret til dit skrivebord. Åbn en ny mail, og vedhæft denne fil fra skrivebordet. (Man kan nemlig ikke vedhæfte direkte fra mappen med skrifttyper). I mappen med skrifttyper vil navnet på fonten være en forkortelse af dens egentlige navn.

Korrektur

Hos Grafical bliver intet sendt videre i trykken, inden det er endelig godkendt hos kunden.

Vi sætter vi en ære i at udføre arbejdet omhyggeligt, og et af målene hos os er, at der ikke må være rettelser til vores korrekturer. Så vidt det er muligt bliver korrekturer afsendt senest dagen efter modtagelse af ordren. Vi giver gerne et fast tilbud på udarbejdelse af sats til tryksager, så kunden altid på forhånd kender de totale omkostninger.
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Grafical.dk Tryksager  |   Nupark 45, 1. sal  |   7500  Holstebro  |   Tlf.: 9740 7644  |   grafical@grafical.dk