Forside Grafical Tryksager Grafical Kontorartikler
Produkter

Formularer | Blanketter


Vil du have tilbud på trykning af formularer og blanketter

Kontakt os for et hurtigt uforpligtende tilbud på grafical@grafical.dk eller tlf. 97 40 76 44.

Du kan bestille ned til 1.000 stk. formularer eller blanketter ad gangen. Det er en fordel at ringe til os med forespørgsler på formularer og blanketter fremfor at maile, fordi der er rigtig mange muligheder med formulartryk, som det er nemmere at tale om i telefonen. Vi glæder os til at modtage dit opkald.

Tryksager.grafical.dk har også gode tilbud på Brochurer | Flyers, Kuverter og Etiketter | Labels.

Formularer udarbejdes helt efter kundernes individuelle ønsker

Vi har leverandører som er specialiseret i formularsæt og i endeløse baner.

Vi har bl.a. stor erfaring i at designe og producere formularer til rejsebranchen og speditionsbranchen.

Mulighederne er mange. Så man kan stort set udforme formularer så de passer præcist til ethvert behov. Vi kan nævne eksempler på formularer som består af flere indbetalings-kort, flere sider med gennemslag og endda en kuvert påhæftet. Der er mulighed for frit at vælge format, fortløbende nummerering, arkivhuller, forskellige former for samling af baner eller sæt, perforeringer og meget meget mere.

Mulighederne er mange og priserne er særdeles fordelagtige.

Eksempler på formularer og blanketter vi har trykt

Her kan du se eksempler på et udvalg af de formularer og blanketter vi har trykt:

Flere priseksempler

Formularer à 1 bane (hvid)
Format 12" x 240 mm
Med tryk i 2+0 farver
Med 2 arkivhuller
Papir: 90 gram hvid

Pris ved 5.000 stk.

KUN KR. 0,54 PR. STK.

  
Prisen er inkl. fri levering, ekskl. moms og sats.
Kontakt os for et tilbud på sats og engangsomkostninger til den konkrete opgave.

Leveringstid på trykning af formularer og blanketter

Graficals normale leveringstid på trykning af blanketter og formularer er cirka 2 uger. Hvis det haster mere for dig, finder vi som regel også ud af det. Vi tager i øvrigt ikke ekspresgebyrer for hasteordrer.

Ordresedler med kopier

På trods af den elektroniske udvikling er der fortsat mange virksomheder, som gerne vil have trykt ordresedler eller ordreblanketter, hvor der er 1 eller flere kopier, så der både er et eksemplar af ordren til sælgeren, kunden og lageret.

Tidligere brugte man kalkerpapir, som man lagde imellem bladene. Dette bliver dog meget sjældent brugt i dag. I stedet bruger man selvkopierende papir, som er af en rigtig god kvalitet i dag.

Man kan med fordel anvende forskelligt farvede papir til de enkelte blade, så den side man skriver på er hvid, og den første kopi er rød og den næste gul. Den gule farve er den letteste at læse kopieret tekst på, den rosa er også forholdsvis let at læse. De typiske farver der vælges er gul, rosa, grøn og blå. Den blå farvede er den sværeste at se den kopierede tekst på.

Ved at vælge forskelligt farvede papir, kan man nemmere huske, hvem der skal have hvilke ark.

Det er ikke altid, at elektronikken virker, så hvis man står på en messestand, hvor der virkelig er travlt, og det handler om at få så mange ordrer i hus på kort tid, så er det en katastrofe, hvis it-systemet ikke virker. Derfor kan det være rart, at have fysiske papirs ordreblanketter som reserve.

Fortløbende nummerering, arkivhuller og samling i blokke

Det gælder om at udforme blanketten eller formularsættet, så det er så gennemtænkt som muligt. Dvs. at der er de rubrikker, der skal være, så sælgeren eller chaufføren husker at få udfyldt det hele.

For at holde styr på de forskellige formularsæt, kan vi trykke et unikt fortløbende nummer på formularsættene. Det kan være ordrenumre, og det er egentligt et stempel som bliver sat på under trykningen og ikke tryksværte.

Arkivhuller er også værd at tage med, for det koster ikke ret meget ekstra, men i det daglige er det altså rart for alle, at der er 2 eller 4 arkivhuller i de papirer som skal gemmes i et ringbind som dokumentation.

For at gøre det nemmere at holde styr på formularsættene kan vi samle dem i blokke med typisk 50 formularsæt i hver. For at undgå at man kommer til at skrive igennem alle sættene, medfølger der et indstik, som man lige sætter bagved det sæt, man er i gang med at skrive på.

Indstikket kan sidde fast på papbagsiden eller omslaget, hvis man ønsker det, så ikke det bliver væk.

Alt kan tilpasses kunden og formålet ved formularer. Det kan være en fordel at kantlime formularsættene for oven, hvis de skal være lettere at rive fra hinanden, men hvis der skal udfyldes meget tekst på dem, kan det være et problem, at de enkelte blade vil rykke sig lidt fra hinanden, så der ikke kopieres til de samme rubrikker på de selvkopierende sider. Her kan man med fordel kantlime blanketsættene i siden.
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Grafical.dk Tryksager  |   Nupark 45, 1. sal  |   7500  Holstebro  |   Tlf.: 9740 7644  |   grafical@grafical.dk