Forside Grafical Tryksager Grafical Kontorartikler
Produkter

Grafisk design


Vi er med lige fra idé til færdigt produkt

Grafical medvirker også ved udarbejdelse af layout. Vi har vores egen grafiker/dtp’er ansat, som er behjælpelig med blandt andet logotegning, rentegning, billedbehandling, layout og klargøring af trykklare filer.

Redesign af eksisterende materiale

Har Jeres brevpapir og kuverter haft det samme layout i mange år? Så er det måske værd at tænke på om det skal have et nyt og mere tidssvarende udtryk? Blot små justeringer af skrifttyper og farver kan nemlig gøre meget for helhedsindtrykket, uden at det behøver koste alverden.

Du kan f.eks. vælge et enkelt og stilfuldt udtryk - og trykke din sag i kun to farver. Eller du kan vælge et heldækkende tryk med fotografier og få et 4-farvet tryk. En virksomheds visuelle identitet har ofte stor indflydelse på andres førstehåndsindtryk.

Sammenhæng mellem hjemmeside og tryksager

Har I netop fået lavet ny hjemmeside, med flotte effekter og grafiske elementer? Og er Jeres visitkort stadigvæk som den var for 15 år siden? Så kan Grafical hjælpe med foreslag til nyt layout, så visitkort og hjemmeside hænger bedre sammen - og I vil som virksomhed få en mere sammenhængende og genkendelig grafisk linie.

Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Grafical.dk Tryksager  |   Nupark 45, 1. sal  |   7500  Holstebro  |   Tlf.: 9740 7644  |   grafical@grafical.dk