Forside Grafical Tryksager Grafical Kontorartikler
Produkter

Kuverter med logotryk


Vil du have tilbud på kuverter med logotryk

Kontakt os for et hurtigt uforpligtende tilbud på grafical@grafical.dk eller tlf. 97 40 76 44.

Klik her hvis du ønsker at bestille blanke kuverter uden tryk

Du kan bestille ned til 1.000 stk. kuverter med tryk ad gangen. På forespørgslen er det en god idé at skrive kuverttype, hvor mange kuverter du skal bruge, samt hvor mange farver, der skal trykkes på kuverterne. Hvis du ikke kender den korrekte kuvertbetegnelse, kan du i stedet skrive målene på kuverten, samt om det skal være rudekuverter eller kuverter uden rude.

Tryksager.grafical.dk har også gode tilbud på Blokke, Formularer og Brochurer | Flyers.

Kuverter

Vi har et meget stort udvalg af forskellige kuverttyper både hvad angår kvaliteter, kuvertstørrelser og rudeplacering m.v.

Af hensyn til limen’s klæbeevne på kuverterne, anbefaler vi vores kunder at indkøbe til et års forbrug. Såfremt man har behov for en længerevarende klæbeevne, kan de fleste kuverttyper fås med dækstrimmel, som beskytter limen.


Kuvertskabeloner - klik her


NYHED: Nu kan vi tilbyde skandinaviens første kuvertserie
Envirelope, som er produceret på CO2 neutralt papir. Kuverterne har
samme hvidhed som almindeligt hvidt papir og koster kun ca. 15% mere
end vores standardkuverter.  

Gode råd til opbevaring af kuverter

Hvis du ønsker at maksimere holdbarheden på dine kuverter, så læs nedenstående råd til korrekt opbevaring.

Generelt er det bedst kun at tage kuverter frem til kortere tids forbrug - og lade resten blive i kassen, der holdes godt tillukket.

Korrekt opbevaring vil sige: Tørt - Køligt - Mørkt - Støvfrit.

Tørt
Kuverter opbevares bedst ved en luftfugtighed mellem 45% og 55%. Opbevares kuverter ved højere luftfugtighed ødelægges klæbeevnen og kuverterne slår sig.

Køligt
Den ideelle opbevaringstemperatur ligger mellem 18° - 22°. Placeres selvklæbende kuverter i nærheden af en varmekilde f.eks. en radiator, udtørrer limen.

Mørkt
Kuverters klæbeevne ødelægges, hvis de placeres i lys. Især selvklæbende kuverter bør aldrig opbevares i nærheden af direkte sollys.

Støvfrit
Støv eller anden luftforurening ødelægger klæbeevnen på kuverter. Kuverter opbevares bedst i originalemballagen, der er specielt fremstillet til at beskytte kuverterne mod ydre påvirkninger.

Leveringstid på trykning af kuverter og konvolutter

Graficals normale leveringstid på trykning af konvolutter og kuverter er cirka 2 uger. Hvis det haster mere for dig, finder vi som regel også ud af det. Vi tager i øvrigt ikke ekspresgebyrer for hasteordrer.

Eksempler på kuverter, som Grafical har trykt

Her kan du se eksempler på et udvalg af de kuverter vi har trykt:
Tilknyttet fil:    Eksempler på kuverter (831 Kb)

Flere priseksempler

M5 kuverter med rude
Med tryk i 1+0 farve
Kuvert: 90 gram hvid

Pris ved 10.000 stk.

KUN KR. 0,43 PR. STK.


C4P kuverter uden rude
Med tryk i 1+0 farver
Kuvert: 90 gram hvid

Pris ved 10.000 stk.

KUN KR. 0,72 PR. STK.


Priserne er inkl. levering, ekskl. moms og eventuelt repro.

Hvide miljøvenlige kuverter på CO2 neutralt papir

Nu kan du være med til at spare miljøet for CO2 udslip og samtidig være med til at sætte fokus på at tage ansvar for miljøet, så andre også følger jeres gode eksempel.

Den nye kuvertserie hedder ENVIRELOPE, og det er den første kuvertserie i Skandinavien, som er fremstillet af CO2 neutralt papir.

De CO2 neutrale kuverter har påtrykt et diskret logo på bagsiden, som viser at de er miljøvenlige og kuverterne koster kun omkring 15% mere end tilsvarende almindelige kuverter ekskl. tryk.

Du kan få tryk på følgende kuverter i den nye ENVIRELOPE serie:

Selvklæbende M5 kuverter uden rude med dobbelt nedfalset klap - 90 gram hvid ClimatePaper - varenr. 41940
Selvklæbende M5 kuverter med rude med dobbelt nedfalset klap - 90 gram hvid ClimatePaper - varenr. 41943
Selvklæbende C5 kuverter uden rude med opretstående klap - 90 gram hvid ClimatePaper - varenr. 44960
Selvklæbende C5 kuverter med rude med opretstående klap - 90 gram hvid ClimatePaper - varenr. 44963
Fugtgummierede C5K maskinkuverter med rude med nedfalset klap - 90 gram hvid ClimatePaper - varenr. 48966
Selvklæbende C4P posekuverter uden rude med udslået klap - 100 gram hvid ClimatePaper - varenr. 46980
Selvklæbende C4P posekuverter med rude med udslået klap - 100 gram hvid ClimatePaper - varenr. 46988

Selvklæbende C5 kuverter med rude - CO2 miljøvenlige
Med opretstående klap
Med tryk i 1 farve
Kuvert: 90 gram hvid ClimatePaper
Varenr. 44963

Pris ved 2.000 stk.

KUN KR. 0,81


Selvklæbende C4P kuverter med rude - CO2 miljøvenlige
Med udslået klap
Med tryk i 2 farver
Kuvert: 100 gram hvid ClimatePaper
Varenr. 46988

Pris ved 10.000 stk.

KUN KR. 0,84

Priser pr. stk. inkl. levering ekskl. moms og eventuelt opsætning.
Overslagspriser på opsætning/engangsomkostninger: 1 farver: kr. 398,- | 2 farver: kr. 477,- (ekskl. moms).

Man har længe kunne købe kuverter på genbrugs eller cyclus papir, hvor man kan se, at papiret er gråt og meleret. Man er ikke i tvivl om, at det er genbrugspapir. Når du samtidig gerne vil sende det rigtige signal til modtagerne af dine kuverter og tryksager generelt, så er det måske ikke det bedste indtryk, fordi de ikke er så pæne at se på som hvide kuverter. På den nye miljøvenlige kuvertserie, er der er ikke gået på kompromis med kvaliteten, her får du en kuvert som ser mindst lige så godt ud som de almindelige kuverter.

Hvis alle brugte de nye CO2 neutrale kuverter, ville vi kunne mindske det årlige CO2 udslip med ca. 2 millioner kg CO2. Det er værd at tænke på.

Har du ikke brug for at få tryk på dine kuverter, kan du købe standard kuverter her.

Kuvertens historie

Forud for 1845,  var alle kuverter fremstillet i hånden, der var til rådighed til brug, både kommercielle og indenlandske. I 1845, Edwin Hill og Warren de la Rue, fik en britisk patent for første kuvert beslutningsproces maskine.

"Brevene" produceret af Hill / De La Rue maskine var ikke som vi kender dem i dag. De var flade diamant, sugetablet (eller rhombus)-formet ark eller "blanks", som var blevet precut til form, inden de føres til maskinen for Hulning og gøres klar til falsning til at danne et rektangulært kabinet. Kanten af overlappende sildelapper behandlet med en pasta eller klæbemiddel og metode til sikring af konvolutten eller dæksblad var en brugers valg. Det symmetriske flap ordning betød, at det kunne afholdes sammen med en enkelt voksindhold forsegling på toppen af den øverste flap. (At sildelapper af en konvolut kan holdes sammen ved at anvende et segl på et enkelt punkt er et klassisk design element i en kuvert).

Næsten 50 år, før en kommerciel succes maskine til fremstilling af præ-Gummieret konvolutter effektivt som vi kender dem i dag syntes.

Oprindelsen af brugen af diamant form for konvolutter er drøftet. Men som et alternativ til blot indpakningen et ark papir rundt om en foldet brev eller en invitation og forsegling kanterne, er det en ryddelig og angiveligt papir-effektive måde at fremstille en rektangulaer-konfronteret kuvert. Hvis de hævder at være papir-effektive ikke er en konsekvens af papirfabrikanter normalt gør papir til rådighed i rektangulære ark, fordi skære en diamant form fra en rektangulær form uundgåeligt skaber affald. Den foldede rhombeformet plader (eller "blank") var i brug i begyndelsen af det 19. århundrede som en nyhed dæksblad for invitationer og breve blandt segment af befolkningen, der havde tid til at sidde og klippe dem ud og var velhavende nok ikke at genere om affald offcuts. Deres brug første blev udbredt i UK, hvor den britiske regering tog monoply kontrol af posttjenesterne og opgave Rowland Hill med sin introduktion. Den nye tjeneste blev lanceret i maj 1840 med en porto-betalt maskintimer trykt illustreret (eller billedlig) version af indpakningsmaterialet og den meget berømte første selvklæbende frimærke: den Penny Black-til produktion af hvor Jacob Perkins printerprocessen var anvendes også forhindre efterligning og forfalskning. Den indpakningsmaterialet blev trykt og solgt som et ark 12, med opskæring køberens opgave. Kendt som Mulready papirvarer, fordi illustrationen blev oprettet ved respekteret kunstner William Mulready, vil rammebeløbene blev trukket tilbage, når illustration blev latterliggjort og lampooned.

Alligevel offentligheden tilsyneladende så bekvemmelighed af indpakningsmaterialet foreligger klar-formet, og det må have været indlysende, at med stempel til rådighed fuldstændig plain versioner af indpakningens kunne produceres og porto forudbetalt ved at købe et frimærke og anbringe den til dæksblad gang foldet og sikret. På denne måde, selv om porto-forudbetalte trykte billeder version døde ignominiously, den rhombeformet wrapper erhvervet de facto officiel status og blev let tilgængelige for offentligheden, uanset hvor lang tid det tager at klippe dem ud og affaldsmængde. Med udstedelse af frimærker og for drift og kontrol af tjenesteydelsen (som er et kommunikations-middel) i regeringens hænder, den britiske model sprede sig rundt i verden og rhombeformet dæksblad gik med det.

Hill også installeret sin bror Edwin som indehaver af Frimærker, og det var han med sin partner Warren de la Rue, der patenteret maskinen for masse-producerer rhombeformet ark for omregning til konvolutter i 1845. Dag, kuvert beslutningsproces Seriefremstilling er en lang og veletableret international industri, og blanktegn er fremstillet med en kort-arm-cross form og en glente form samt diamant form. (Den korte arm-cross stil er for det meste er stødt på i "lomme" konvolutter dvs konvolutter med det afsluttende flap på kort side.
Jo mere fælles stil, med det afsluttende flap på en lang side, kaldes undertiden var "standard" eller "wallet" stil med henblik på differentiering.)

Den mest berømte papirfremstilling maskine var Fourdrinier maskine. Processen indebærer, at der tages forarbejdede pulp materiel og konvertere den til en kontinuerlig webserver, der er indsamlet som et hjul. Derefter maskinrullen guillotined kant til kant til at skabe et stort antal korrekt rektangulære plader, fordi lige siden opfindelsen af Gutenberg's tryk på papir har været tæt forbundet med trykning.

Til denne dag, alle andre mekaniske trykning og stencilpenne udstyr udtænkt i mellemtiden, herunder skrivemaskine (som blev brugt op til 1970'erne for at håndtere konvolutter), er primært designet til at behandle rektangulære plader. Derfor den store plader er til gengæld er guillotined ned til størrelser af rektangulære plader almindeligvis anvendes til kommercielle tryksager, og i dag til de størrelser, der almindeligvis anvendes som foder-materiel i kontor-grade computer printere, kopimaskiner og duplikatorer (især ISO, A4 og US Letter).

Brug enhver mekanisk trykning udstyr til at udskrive på konvolutter, som selv rektangulær, er i virkeligheden foldede ark med forskellige tykkelser på tværs af deres overflader, kræver dygtighed og opmærksomhed på den del af virksomheden. I kommerciel trykning opgaven med print-on-maskine-gjort konvolutter er omtalt som "overprinting" og er normalt begrænset til forsiden af kuverten. Hvis udskrivningen er påkrævet på alle fire klapper samt front, er processen kaldet "udskrivning på de flade". Iøjnefaldende illustrerede konvolutter eller billedlig konvolutter, oprindelse, der som en artisitic genre kan tilskrives den Mulready brevpapir - og som blev trykt på denne måde - der anvendes i udstrakt grad for direct mail. I denne henseende, direct mail kuverter har en fælles historie med propaganda konvolutter (eller "dækker") som de kaldes af philatelists.
I slutningen af det 20. århundrede en toppen af rækken kuvert beslutningsproces maskine omkostninger i regionen $ 1 million og vil kunne producere 1.200 præ-Gummieret kuverter i minuttet i kasser af 1000 klar til distribution. Med produktionsomkostningerne så højt som denne meget få kuvert beslutningsproces maskinproducenter syntes i det 19. og 20. århundrede, og i begyndelsen af det 21. århundrede er antallet opfylder verden efterspørgsel forblev lav, med en enkelt virksomhed, Winkler og Dunnebier, producerer to tredjedele af de maskiner, der producerer de 450 milliarder konvolutter nævnt ovenfor (som omfatter "lommer").

Derfor også de høje omkostninger ved at købe disse store kapitalinvesteringer maskiner der skal medregnes i den driftsomkostninger for enhver virksomhed, der giver sig i kast med at producere trykte kuverter, og så deres branche er produktion af meget store kører på omkring 50.000 og opad . Afhængig af størrelsen af den køre dette kan medføre anvendelse af en hel web eller hjul. Resultatet af dette er, at i løbet af de sidste 150 år eller så den mest almindelige måde at fremstille trykte kuverter kommercielt har været at overprint på maskine-gjort konvolutter.

Det siger sig selv, kun de største virksomheder har et behov for 50.000 eller flere kuverter på en gang. Ulempen er, at selv om udskrivning på forsiden af en konvolut er rimeligt straight-forward, en kuvert er ikke et fladt stykke papir og så hvis trykkeri er nødvendigt på en eller flere klapper denne pådrager sig højere omkostninger som specialist trykning færdigheder er påkrævet.

For små virksomheder med behov for forholdsvis små mængder af trykte kuverter, selv om en sag er foretaget for en batch skræddersyede med højst selskabets logo på forsiden, er der sjældent begrundelse for den ekstra omkostning for udskrivning på flappen side for.
Men volumen-relaterede barriere for brugen af skræddersyede konvolutter af små virksomheder blev efterfølgende sænkes i slutningen af det 20. århundrede med indførelsen af den digitale print revolution, hvor vi oplevede indførelsen af pc-printere. Selv om der hovedsagelig er beregnet til at behandle flade rektangulære plader disse kan justeres til også overprint på forsiden af rektangulære maskine-gjort kuverter på trods af den ekstra tykkelse - gives passende office applikationer software som Microsoft Word. Nuværende og fremtidige tilstand konvolutter.

Derefter til højre ved udgangen af det 20. århundrede, i 1998, den digitale print revolution leveret en anden fordel for små virksomheder, når den amerikanske Postal Service blev det første postmyndighed at godkende indførelsen af et system af anvendelsen til en konvolut i printeren bin af en pc ark printer et digitalt Frank eller stempel leveret via internettet. Med denne innovative alternativ til en selvklæbende-backed frimærke som grundlag for en elektronisk Stempel Distribution (ESD) tjeneste, en virksomhed kuvert kunne produceres in-house, rettet og kundetilpassede med reklame oplysninger om ansigtet, og er klar til at blive sendt.

De formuer af den kommercielle kuvert fremstillingsindustrien og postvæsenet går hånd i hånd, og begge link til tryksager og mekaniseret kuvert forarbejdningsindustrien producerer udstyr såsom frankering og tackle maskiner. De er alle fire symbiotisk: teknologisk udvikling, der påvirker en selvfølgelig ricochet gennem andre: løsning maskiner udskrive adresser, frimærker er en udskrift produkt, frankeringsmaskiner impressum en ærlig på en kuvert. Hvis færre kuverter der kræves færre frimærker der kræves færre frankeringsmaskiner er nødvendige og færre løse maskiner er nødvendige.

F.eks fremkomsten og vedtagelse af oplysninger baseret på indicier (IBI) (almindeligvis omtales som digital-kodet elektroniske frimærker eller digital indicier) af US Postal Service i 1998 forårsagede store bestyrtelse i frankeringsmaskine industri, da deres udstyr blev effektivt gjort forældede og resulterede i en hektisk aktivitet af retssager involverer Pitney Bowes blandt andre. Fremkomsten af e-mail i slutningen af 1990'erne syntes at tilbyde en væsentlig trussel mod posttjeneste. I 2008 brev-post service-operatører blev rapportering betydeligt mindre mængder af brev-post, specielt stemplede konvolutter, som de tilskrives hovedsagelig til udskiftning af e-mail. Selv om en tilsvarende reduktion i mængden af konvolutter kræves ville have forventet, ikke dette fald blev rapporteret så bredt som reduktionen i brev-post mængder.

Selv om der for så vidt angår e-mail udvikling der er en væsentlig trussel om "teknologi erstatter tradition", er dette opvejes af lig begrundelse, at Universal Postal Union er en international særorganisation under De Forenede Nationer, og en indtægtskilde for staten. Derfor enhver forringelse af nationale og internationale posttjenester deltog indtægtstabet er et spørgsmål om statslige bekymring. Kilde: Wikipedia.
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Grafical.dk Tryksager  |   Nupark 45, 1. sal  |   7500  Holstebro  |   Tlf.: 9740 7644  |   grafical@grafical.dk