Forside Grafical Tryksager Grafical Kontorartikler
Produkter

Om Grafical


Koncept

Grafical leverer alt hvad du har brug for til dit kontor til Danmarks BEDSTE PRISER. Graficals målsætning er, at det skal være så let som muligt og så billigt som muligt for dig at handle hos Grafical.

Grafical kan udover tryksager også levere alt i kontorartikler såsom tonere, printere, kopipapir, ringbind, kaffe, rengøringsartikler m.v. til dig. Graficals webshop er den mest brugervenlige indenfor kontorartikler, og vi arbejder konstant på at gøre den endnu bedre. Klik på knappen KONTORARTIKLER i toppen for at komme til webshoppen!

Grafical er også tryksags broker og har solgt tryksager siden 1997. Grafical leverer tryksager til omkring 2.000 virksomheder i Danmark. At være tryksagsbroker betyder, at Grafical har outsourcet alt trykning til en række trykkerier, som er specialister indenfor hvert deres område.

Trykkerierne vi samarbejder med har typisk ikke nogen salgsafdeling, så de har ligesom os valgt at koncentrerer sig om det de er gode til.

Alt i alt får du som kunde hos Grafical et samarbejde med ene specialister, og får en fast kontaktperson, som holder styr på trådene, så du kun oplever samarbejdet med én leverandør nemlig Grafical.

Resultat = bedre kundeservice og rådgivning + bedre kvalitet + bedre priser !

Grafical.dk er en del af calgroup

Grafical.dk indgår i calgroup koncernen, som ejer og driver e-handels virksomheder indenfor forskellige produktområder i Danmark og Tyskland.

Koncernens grundlæggende filosofi er at skabe værdi for vores kunder. Eksempler på denne tilgang kan ses på vores meget brugervenlige webshops, vores kombination af sortiment, priser og ikke mindst god og hurtig service.

For mere information om calgroup, venligst besøg calgroup.dk

Historie

Grafical blev stiftet i 1997 af brødrene Anders og Carsten Lindhardsen. Firmaet hed dengang Brdr. Lindhardsen. I 2003 overtog Carsten igennem sit holdingselskab calgroup hele ejerskabet og firmaet skiftede i den forbindelse navn til Grafical, som står for GRAFIsk og CArsten Lindhardsen.

Fokus på omkostninger

Omkostningsbevidsthed er et af nøgleordene hos Grafical. Det gælder både internt i selskabet og i den rådgivning, vi yder overfor vore kunder.

Vores systemer er udarbejdet, så vores medarbejdere kan kalkulere tilbud og gennemføre ordre på den mest effektive måde. Vi tilretter hele tiden disse systemer, så vores arbejde i det daglige lettes mest muligt.

På denne hjemmeside og i vores informationsbreve, som vi jævnligt sender til vores kunder, giver vi gode råd om omkostningsbesparelser og lovændringer m.v., som har relevans for vore kunder ved indkøb af tryksager og grafiske produkter.

Kvalitet

Ved at benytte Grafical som mæglerselskab, har du samtidig en professionel og uafhængig garant for kvaliteten af de produkter, du får leveret.

Vi er udelukkende interesseret i, at vore kunder er tilfredse med de produkter, som de får leveret.

Skulle der mod forventning være mangler ved leverede produkter, sørger vi hurtigst muligt for at finde en løsning, som er tilfredsstillende for vores kunde.

Hos Grafical går vi nemlig op i detaljerne, og vi sætter en ære i at udføre vort arbejde så korrekt som muligt.

Levering

Fleksibilitet og præcise leveringstider er ofte lige så vigtige parametre som kvalitet og pris. Vi prøver derfor så vidt muligt at opfylde vore kunders ønsker, uanset hvor kort en leveringstid der er behov for.

Hver enkelt ordre bliver nøje fulgt af en intern medarbejder, som sikrer, at alting går efter planen.

Stort set alle vores priser omfatter fragtfri levering overalt i Danmark dog med undtagelse af ikke brofaste øer, hvor der pålægges et mindre fragttillæg. Vi sørger gerne for distribution til flere adresser eller for successiv levering, såfremt dette ønskes.

Priserne er ikke inklusiv opbæring - der vil blive pålagt et opbæringsgebyr

Den normale leveringstid er 10 hverdage efter godkendelse af korrektur. Vi gør dog alt, hvad der er muligt for at opfylde specielle ønsker omkring hasteopgaver.

Service

Hos Grafical garanterer vi, at alle vore medarbejdere er 100% bevidste om, hvad god service er.

Vi tilstræber til enhver tid at finde den optimale løsning på vore kunders behov, så kombinationen: Kvalitet, pris og levering går op i en højere enhed.

Fra den første kontakt skal alle vore kunder føle, at de har fået en venlig og professionel behandling.

Er en kunde løbet tør for en bestemt tryksag, gør vi alt, hvad der er muligt for at kunne levere tryksagerne så hurtigt som overhovedet muligt.

Vores leverandørnet bevirker, at vi har en større fleksibilitet omkring bl.a. hasteopgaver.

Reminderservice

Som kunde hos Grafical kan du bare slappe af og nyde livet, for vi holder nemlig øje med, at du ikke løber tør for dine tryksager.  

Denne service er helt omkostningsfri for vores kunder og går ud på, at vi i en database registrerer hvor ofte du indkøber hver enkelt type tryksag. Databasen beregner så, hvornår I løber tør for den pågældende tryksag og kommer i god tid med en meddelelse om, at det er tid til at foretage genbestilling.  

Du vil hver gang modtage en faxmeddelelse om, at du skal tjekke din beholdning af den pågældende tryksag. På meddelelsen er det muligt at krydse af, om du ønsker at foretage en genbestilling. Er det mod forventning ikke nødvendigt at genbestille endnu, kan du på meddelelsen angive, at du ønsker en ny påmindelse på et senere tidspunkt.

Rådgivning

Hos Grafical kan du være sikker på at få objektiv rådgivning. Vi kan levere alle typer af grafiske produkter, så der er ingen begrænsninger.

I vores rådgivning fokuseres der meget på at opnå omkostningsbesparelser for vore kunder. Sammenholdt med en grundig information omkring produkterne, forsøger vi at give vore kunder alle forudsætninger for at træffe den rigtige beslutning.

Vi lægger vægt på, at vores salgskonsulenter er gode til at kommunikere og til at sætte sig ind i kundernes behov.
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Grafical.dk Tryksager  |   Nupark 45, 1. sal  |   7500  Holstebro  |   Tlf.: 9740 7644  |   grafical@grafical.dk