Forside Grafical Tryksager Grafical Kontorartikler
Produkter

Opsætning af tryksager


Få det bedste forløb fra dokument til færdig tryksag


Når der skal trykkes materiale er det vigtigt, at trykkeriet får trykklare filer der er lige til at trykke efter. Dette kræver bl.a. at opsætningen er lavet i specielle programmer, som ikke alle har installeret på pc’en.
Hos tryksager.grafical.dk er vi billige med opsætninger, og vi kan altid give dig en overslagspris eller et fast tilbud.

Priseksempel:

Repro, korrektur og CTP
til brevpapir i 1+0 farve
kr. 437,-

Repro, korrektur og CTP
til kuverter i 1+0 farve
kr. 398,-

Priserne er ekskl. moms.

Et normalt tekstbehandlingsprogram kan klare omløbende tekst, men er ikke særlig god til placering af billeder. Et normalt billedbehandlingsprogram er god til håndtering af billeder, men er normalt dårlig til at klare selv enkle tekster i eller omkring billedet. Har I ikke et program der kan klare opsætningen af trykklare filer, så lad tryksager.grafical.dk klare det for Jer: DTPTryksager.grafical.dk er en full service leverandør af tryksager. Det betyder derfor at vi også medvirker ved udarbejdelse af layout. Vi har vores egen grafiker/dtp’er ansat, som er behjælpelig med blandt andet logotegning, rentegning, billedbehandling og layout. Se mere under Grafisk design


Hvis du selv leverer trykklare filer, så tjek lige denne først: Krav til opsætning


Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Grafical.dk Tryksager  |   Nupark 45, 1. sal  |   7500  Holstebro  |   Tlf.: 9740 7644  |   grafical@grafical.dk