Forside Grafical Tryksager Grafical Kontorartikler
Produkter

Visitkort Trykning


Vil du have tilbud på visitkort

Kontakt os for et hurtigt uforpligtende tilbud på grafical@grafical.dk eller tlf. 97 40 76 44.

Du kan bestille ned til 200 stk. visitkort ad gangen. På forespørgslen er det en god idé at skrive, hvor mange visitkort du skal bruge, samt hvor mange farver, der skal trykkes på visitkortene.

Tryksager.grafical.dk har også gode tilbud på Brevpapir | Faktura, Kuverter og Blokke.

Visitkort i både offsettryk og digitaltryk

Grafical leverer visitkort i offsettryk eller digitaltryk. Digitaltrykte visitkort er ofte billigere end offsettryk ved især mindre oplag samt ved tryk i flere farver.  

Køb visitkort til flere personer samtidigt, og opnå en betydelig besparelse. Visitkort fås med påtryk lige fra én farve til 4-farvet. Man kan også få billede på visitkortene, hvis man ønsker dette. Vi tilbyder et stort udvalg i papirtyper både mat og glittet papir i forskellige gramvægte.

Visitkort er mange gange det første indtryk af en virksomhed, så det gælder her om at vælge et design, der afspejler virksomheden bedst muligt. Grafical hjælper gerne med udarbejdelse af dette.

Eksempler på visitkort vi har trykt

Her kan du se eksempler på et udvalg af de visitkort vi har trykt:
Tilknyttet fil:    Eksempler på visitkort (453 Kb)

Leveringstid på trykning af visitkort

Graficals normale leveringstid på trykning af visitkort er cirka 2 uger. Hvis det haster mere for dig, finder vi som regel også ud af det. Vi tager i øvrigt ikke ekspresgebyrer for hasteordrer.

Flere priseksempler

Digitaltrykte visitkort
Format 85 x 55 mm
Med digitaltryk i 1-4 farver cmyk
Papir: 300 gram hvid silk

Pris ved 1.000 stk.

KUN KR. 1,25

Pris pr. stk. frit leveret, ekskl. moms og opsætning/engangsomkostninger.
Prisen på opsætning/engangsomkostninger er cirka kr. 357,- i alt ved én person.
De 1.000 stk. kan fordeles på flere personer.

Visitkortformater og papirgramvægte

Det mest almindelige format på de visitkort, vi trykker er 85 x 55 mm. Der er andre trykkerier der bruger en visitkortstørrelse på 86 x 54 mm. Vi har enkelte kunder som gerne vil have et lidt større visitkort i format 90 x 60 mm. Prismæssigt er der ikke forskel hos Grafical om du vil have den ene eller anden størrelse.

Vores standardgramvægt på visitkort er 300 gram/m2 og papirtypen silk. Vi synes, at det gør visitkortet lidt mere eksklusivt at trykke på 300 gram fremfor 250 gram, som mange trykkerier benytter. Silk er den mest foretrukne papirkvalitet. Vi kalder også typen for matglittet.

Hvis du ønsker et mere blankt kort, kan du vælge Gloss, men silk har en lækker overflade. Eller hvis du vil have en mat kvalitet kan du selvfølgelig også få det. Det handler om at vælge det, der giver det indtryk af dit firma, du vil have.

Hvilket antal visitkort kan bedst betale sig at købe

Det spørgsmål er der mange kunder der stiller os.

Når man taler om offsettrykte visitkort, så er opstillingstiden på trykmaskinen den største arbejdsopgave. Det tager ikke ret lang tid at trykke visitkortene, når først trykningen starter. Derfor er de små oplag også væsentligt dyre ved den trykmetode.

Vores minimumsoplag på visitkort er 200 stk. Men med mindre du ikke har tænkt dig at dele ret mange visitkort ud, vil vi anbefale, at du køber minimum 500 visitkort ad gangen. Når først du kommer op på omkring 1.000 visitkort pr. bestilling, så er du nede i en meget lav enhedspris pr. kort.

Du kan sagtens fordele visitkort på op til 10-20 forskellige medarbejdere uden merpris for trykningen. Visitkortene bliver trykt på nogle papirark, der er lidt større end A3, så der er plads til 10-20 visitkort på hvert ark. Først efter trykningen og når tryksværten på visitkortene er tørt, bliver visitkortene skåret i den endelige størrelse.

Ofte kan kunder ikke forstå, hvorfor vi ikke bare kan leverer visitkort fra dag til dag. Det er som regel op til messer, at sælgerne kommer i tanke om, at de mangler visitkort. Det bliver bare ikke godt, hvis ikke visitkortene får tid til at tørre ordentligt. Som sælger vil man jo gerne give det bedste indtryk af sin virksomhed, og så er det ikke særlig smart at dele visitkort ud, der smitter af på kundernes hænder.

Visitkortafsmitning kan minimeres eller undgås ved at give visitkortene lak efterfølgende. Tryklak eller vandlak kan ofte tilføres i produktionsgangen på trykmaskinerne. Det er ikke synligt, men det gør, at tryksværten forsejles. Ved visitkort, hvor der er tryk til kant. Altså hvor trykket går helt ud til kanten af visitkortet, giver vi altid lak, for at undgå afsmitning ved beskæringen.

Man kan også efterbehandle visitkortene med UV-lak eller Kachering. Det er kostbare efterbehandlinger, der som regel kun benyttes ved større oplag på over 1.000 visitkort. Det giver en super flot finish og følelse på visitkortene. Kachering er en folie der kommer over visitkortene, og det gør at afsmitning helt undgås. Samtidig bliver visitkortet utroligt lækkert at røre ved.

Ved digitaltrykte visitkort er opstillingen meget enklere end offsettrykte visitkort. Her er trykmaskinen en stor professionel farvekopimaskine, som igen trykker eller printer på ark, der er lidt større end A3, hvorefter visitkortene bliver skåret. Ved digitaltryk skal visitkortene ikke tørre på samme måde som offsettryk, og de kan næsten umiddelbart efter bliver skåret i den rigtige størrelse.
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Grafical.dk Tryksager  |   Nupark 45, 1. sal  |   7500  Holstebro  |   Tlf.: 9740 7644  |   grafical@grafical.dk